per en 8 Febrer 2016
785 Vistes
La diabetis és un trastorn del metabolisme de la forma en que el nostre cos utilitza els aliments digerits per al creixement i l'energia. És una malaltia crònica i progressiva que té un impacte en gairebé totes les parts de la vida. La diabetis augmenta quan el cos no pot utilitzar la glucosa convenientment.
 
La insulina és una hormona, és essencial per convertir sucre, midons i altres aliments en energia. La insulina facilita que la glucosa es mogui des de la sang al fetge, múscul i cèl·lules de greix, on s'utilitza com a combustible. Quan la diabetis tipus 2 es diagnostica, el pàncrees sol generar suficient insulina, però per motius desconeguts, el cos no pot utilitzar la insulina de manera eficient, una condició anomenada resistència a la insulina.
 
3 Remeis casolans per la diabetis
 
1) Carbassa amarga: aquesta demostrat ser útil per al control de la diabetis. Per obtenir millors resultats, el diabètic necessita prendre el suc d'unes quatre o cinc carabasses amargues cada matí amb l'estómac buit.
 
2) La grosella espinosa índia, pel seu alt contingut de vitamina C. Una cullerada del seu suc, combinat amb una tassa de suc de carbassa amarga, presa diàriament durant dos mesos. Aquesta combinació disminueix el sucre en sang en la diabetis. Aquest és un altre dels eficaços remeis casolans per diabetis.
 
3) Les fulles tendres de l'arbre de mànec es consideren com un bon remei. Una infusió de 15 grams de fulles fresques en 250 mil·ligrams d'aigua durant la nit. Després fíltralo. Pren-lo cada matí per gestionar la diabetis primerenca. Com a opció, els fulls s'han d'assecar a l'ombra.
 
La gestió eficaç i adequada de la diabetis és essencial per evitar o prevenir complicacions greus que es plantegen des del nivell alt de glucosa. La diabetis no controlada pot portar a dificultats greus com insuficiència renal, amputació d'extremitats, ceguesa i insuficiència cardíaca.
 
El punt crucial de la gestió de la diabetis és mantenir un nivell normal de sucre en la sang per mitjà del control, registre, i per tant l'ajust de la teva dieta, medicaments i exercicis en conseqüència. Avui dia, la tecnologia s'ha desenvolupat en un grau immens que la diabetis té una àmplia gamma d'equips casolans disponibles per monitoritzar constantment els nivells de sucre en la sang.
 
El control de la diabetis pot sonar dificultós, però la comprensió de la dieta adequada combinada amb exercici regular i la medicació correcta t'ajudarà a portar una vida feliç.
 
La majoria dels metges et recomanen una dieta especial per prevenir els símptomes de sucre alta en sang en una etapa molt primerenca. Hi ha diferents tipus de diabetis de tipus 1, tipus 2 i diabetis gestacional. La baixa producció d'insulina en el cos és la causant d'aquest problema. Tot i que tenen diferents formes, generalment tenen símptomes similars.
 
 
Sigues el primer a qui li agrada això.