per en 6 Juliol 2016
870 Vistes
 
Per quedar embarassada o concebre no s'aconsegueix simplement amb sort. De fet, és un procés complex que val la pena intentar entendre. Per a algunes dones, el quedar embarassades és summament senzill. En canvi altres necessiten molt d'esforç i paciència. Les dones són fèrtils només durant un temps limitat durant el cicle menstrual. Hi ha molts factors que poden afectar la fertilitat i concepció.
 

Com quedar embarassada o 4 Secrets per Predir l'Ovulació

 
En aquesta època, la concepció es basa en coses naturals. El punt és que cada mes, les hormones estimulen als ovaris i ells alliberen un òvul que viatja fins a una sola trompa de Fal·lopi. Aquest procés es denomina ovulació i és un bon moment per concebre. Per aconseguir això, podria:
 
 
Utilitza qualsevol calendari per saber quan comença i acaba el seu període. El procés d'ovulació normalment es dóna a la meitat del cicle menstrual. Per exemple, si vostè té un cicle de 28 dies, la seva ovulació començarà 14 dies després del primer dia del seu període. Si el seu cicle dura 34 dies, esperi 20 dies perquè comenci la seva etapa de ovulació.
 
 
Observi les secrecions vaginals, és enganxosa en els dies previs i posteriors a l'ovulació, i líquida amb cristalls durant l'ovulació.
 
 
Mesuri la temperatura del seu cos. Durant el període d'ovulació, la temperatura augmenta una mica. Preneu-vos la temperatura tots els matins, abans d'aixecar-se del llit. Normalment estarà més fèrtil durant els dos o tres dies abans que augmenti.
 
 
Proveu l'anomenat 'kit de predicció de l'ovulació ". Posa a prova la seva orina per determinar l'augment d'hormones abans de l'ovulació. Tal dispositiu és capaç d'identificar el moment que va a ovular i fins i tot si és que ja està ovulant.
 
 
 

8 Coses que Has i No Has Fer Per Maximitzar Fertilitat i Poder Concebre

 
1. Tenir relacions sexuals regularment. Pot estar segura que en algun moment del seu cicle menstrual estarà 100% fèrtil. No existeix tal cosa com el "sexe en excés". Més encara, fer-ho prop del període d'ovulació pot augmentar les possibilitats considerablement.
 
2. Esculli estils de vida saludables. Això vol dir, un pes adequat, activitat física, dieta sana, limiti el consum de cafeïna i tracti de manejar l'estrès. Tot això es considera com una "planificació prèvia a la concepció".
 
3. El consumir àcid fòlic com a suplement vitamínic prenatal és altament recomanable.
 
4. Evitar el cigarret i l'alcohol, ja que no deixen que els espermatozoides arribin a l'òvul.
 
5. Prendre certs medicaments pot dificultar el concebre i mantenir un embaràs sa i segur.
 
6. Els lubricants vaginals també poden disminuir la fertilitat. És millor considerar oli mineral o oli de canola, així com altres suggeriments del seu metge.
 
7. Encara que l'activitat física ajuda a promoure la fertilitat, pot tenir l'efecte contrari si no es porta a terme amb moderació.
 
8. Moltes vegades els problemes de fertilitat son psicologics, temors i bloquejos emocionals redueixen la nostra fertilitat, si tens dificultats per a l'embaràs considera la teràpia psicològica com la que ofereixen al web logratuembarazo.com
 

Consultant a un Doctor: 3 Coses que Recordar

 
1. La majoria de parelles sanes que desitgen tenir un fill, assolir l'objectiu entre el primer any normalment tenint sexe regularment sense protecció. Si té menys de 30 anys, i tant vostè com la seva parella gaudeixen de bona salut, el millor és tractar de concebre durant el primer any sense usar protecció abans de prendre la decisió d'acudir a algun metge.
 
2. Si té més de 35 anys, consideri la possibilitat de buscar ajuda professional.
 
3. De fet la infertilitat afecta tant a homes com a dones. No obstant això, els tractaments que existeixen avui dia fan meravelles. Depèn del problema que tinguin, vostè necessitarà acudir al seu ginecòleg o la seva parella a un uròleg. No deixeu també d'acudir al seu metge de família o un especialista en fertilitat per oferir la solució adequada.
 

Ultima Conclusió sobre els seus Possibilitats de Quedar Embarassada

 
En primer lloc, assegureu-vos que tant vostè com la seva parella es troben totalment sincronitzats en el tema de concebre un fill. Els experts coincideixen que és millor fer l'amor cada 2-3 dies en lloc de cada dia ja que això optimitza les seves possibilitats de concebre. L'ovulació, evidentment, és un punt clau aquí. No obstant això, la majoria dels experts en fertilitat adverteixen en contra de tècniques molt complicades en dies específics. aquest tipus de tècniques només aconsegueixen crear un inadequat nivell de stress. En general, com més relaxada es trobi la parella, la probabilitat de concebre augmenta.
 
El tenir relacions sexuals freqüents sense protecció significa que hi haurà un espermatozoide en el moment i el lloc indicat, sense importar el moment de la seva ovulació. Per què no simplement gaudir de la seva vida amorosa i prendre el procés amb calma? Diuen que això és la forma ideal per augmentar les possibilitats d'embaràs.
Sigues el primer a qui li agrada això.